OSIRIS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OSIRIS

KNight Online, Ares clan OSIRIS

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Návod pro mágy

Goto down 
AutorZpráva
Morphina

Morphina

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 17. 10. 06

Návod pro mágy Empty
PříspěvekPředmět: Návod pro mágy   Návod pro mágy EmptyMon Oct 08, 2007 10:00 am

Autor: camaz0tz
Server: Diez - USKO
Rasa: Karus

lvl 63 je minimum, pokud nemuzete pouzivat sally(Salamander?) +8, nebo Elixir +8, pak bude stacit 62 level.

Predmety, ktere budou treba:

-Crimson gloves +7
-Crimson boots +7
-Complete robe +7(nebo Crimson +8...radeji Crimson +8 )
-Crystal, nebo Crimson Goblin pads/spodary
-Spear defense Crystal rukavice
-Spear defense Crystal boty
-Spear defense Crystal helmu
-Dagger defense Crystal helmu
-Axe defense Crystal rukavice
-Axe defense Crystal boty
-Sword defense Crystal rukavice
-Sword defense Crystal boty
-Sword defense Crystal helmu

a NEJMENE tuto bizuterii:

-Kekuri belt (v nejlepsim pripade Glass belt)
-2x RoM (v nejlepsim pripade RoL, ja jsem hodne dlouho pouzival 1 Emerald a 1 HP +6 a fungovalo to uspokojive)
-2x Cleric earrings (ne zadne Mage earring!!!!!...v nejlepsim pripade 2x Warrior earrings)
-EP (pokud chcete/mate na to, sezente si Iron necklace, ale EP mejte porad u sebe...HP bonus je neprekonatelny)

Hul:
-minimum je Elixir +7...lepe pak Elixir +8, nebo Sally +8, ale nic horsiho, nez Elixir +7

Statpointy: (pro lvl 63 s Elixir +7)
STR: 51
HP: 50
DEX: 70
MP: 128
INT: 193

Skill bar: tyto me skill bary funguji nejlepe...nakonfigurujte si sve vlastni, nebo pouzijte tyto, kazdy z nich ma svuj duvod.

Prvni bar:
1-Charged Blade
2-Ice Blast
3-Thunder
4-Lightning
5-Thunder Blast
6-Acid Pots(na ty otravny Talia skin s light defensi)
7-Mana lahev
8-Nova(jen abych vedel. kdy je me AOE opet k dispozici)

Pouziti: bezte na ctvrty bar, shodte Novy a pak zpet na prvni bar, vybehnete a pouzivejte Charged blade a HP lahve, pokud je to nutne. Pokud nekdo zacne utikat pouzijte 2,3 presne v tomto poradi...pak pouzijte 5,4 opet v tomto poradi na nekoho jineho....je to kombo magu, nez Blast zasahne cil, Thunder, nebo Lightning( podle toho co pouzijete) uderi ve stejnou dobu s dvojnasobnou dmg (zhruba 400 damage celkove, coz je totez jako Nova ), pak zpet na Charged blade...Priesta vzdy nejdriv Bladujte.

Druhy bar: Podpurne skilly
1-TP
2-80 LR
3-GATE(vas nejlepsi pritel, pokud mate problem se spamovanim HP lahvi)
4-50 GR
5-prazdne
6-HP lahve (nastavte na prave tlacitko mysi ze dvou duvodu: za prve neplytvate mistem v prvnim baru, za druhe muzete kontrolovat kolik lahvi vam jeste zbyva behem pokusu o Gate)
7-MANA lahve
8-prazdne

Spravne nacasovani teleportace nezachrani jen vasi partu, ale i vas, protoze pokud je vase parta nazivu, mohou udrzet nazivu vas pokracovanim v boji....Gate muze byt pouzita bez ohledu na mnozstvi vasich HP a zrusit jej dokaze jen DOBRY Asik, takze teto vyhody vyuzivejte...sam jsem se mnohokrat teleportoval s mene nez 100 HP.

Treti bar: 1v1
1-Charged blade
2-Static hemisphere
3-Discharge
4-Impact
5-Thorn
6-HP lahve (jen pro kontrolu zbyvajiciho mnozstvi...pro jejich pouziti mate prave mysitko)
7-MANA lahve
8-Prazdne

Pani 1v1 u Lightning maga? presne tak...nasadte si veskerou zbroj s rezisty, kterou mate proti tride, se kterou bojujete a pak udelejte toto...Bladujte, dokud neni cil znehybnen Stunem...jakmile je cil znehybnen, pouzijte Impact, Discharge a pak tolik Static hemisphere, kolik muzete, nez Stun odezni, pak dejte Thorn k ziskani ztracenych HP a zpet k Bladovan, dokud cil opet znehybni....namydlit, oplachnout, opakovat a pak uz jen vyhrat....pokuste se udrzovat vase HP stale blizko k maximu, aby kdyz pouzijete MP lahev vam ubylo jen malo HP.

Ctvrty bar: AOE
1-Thunder burst
2-Blizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard
3-Static nova
4-Thundercloud
5-Absolute power
6-Prazdne
7-Mana lahve
8-Prazdne

Pro boj party proti parte pouzijte Absolute power (v PK funguje od KE), VZDY nejdrive Blizzard, Static nova, pak Thundercloud, pak zpet na prvni bar, dokud se cislo 8 nenabije.

Paty bar: Svitky
1-HP svitek
2-AC svitek
3-Speed lahev
4-Prazdne
5-Prazdne
6-Prazdne
7-Prazdne
8-Prazdne

Pro PvP pouzivejte svitky

Jak byt s timto buildem co nejlepsi:

1) pouzivejte zbroj s rezisty a VZDY ji mente podle situace...na Warry 1 Axe def. a 1 Spear def., na Warra s Raptorem vsechno se Spear def., na Asika jen helmu s Dagger def. a Crimson zbroj, na Battle Priesta vsechno se Sword def.
2) naucte se slidovat...neni to nic, co bych vam mohl vysvetlit, me samotnemu to zabralo hodne cviceni na Harpyjich a Ravenech, nez jsem byl schopen je bladovat az do vycerpani many a byt jimi zasazen jen jednou, nebo dvakrat....pak jsem to zkusil pri PK a slidoval Warry tak dlouho, az jsem je dokazal zasahnout vicekrat, nez oni me (vybral jsem si Warriory, protoze sliduji a pouzivaji LR lahve, takze nedostanou Stun a ja se mohu lepe procvicit).

No a to je konec rychleho pruvodce, jak se stat dobre znamym a obavanym Lightning magem, jen si zvyknete na fakt, ze pred vami bude kazdy utikat =\ .

převzal jsem to na sk foru bez jejich vědomí tak snad se nebudou zlobit Smile
Návrat nahoru Goto down

Návod pro mágy
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSIRIS :: Rady a návody-
Přejdi na: