| Odchod | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
B@bun
Poeet p?íspivku : 59 Registration date : 30. 08. 06
| Předmět: Odchod Tue Feb 20, 2007 7:08 pm | |
| Ahoj všichni, chtěl bych vám všem oznámit , že přestupuji k jinému národu tedy Karus. Doufám , že vám zůstane CG . Až mě potkáte v CZ , tak si to semou konecně můžou všichni vyřídit ! V tomto clanu se mi vedlo velmi dobře a nemyslete si , že clan je důvod , proč odcházím. Tak GL v překonávání dalšího CG. | |
|
| |
DarkRicci
Poeet p?íspivku : 40 Age : 34 Registration date : 30. 08. 06
| Předmět: Re: Odchod Tue Feb 20, 2007 7:35 pm | |
| Dekujem no ses moc hodnej,ale rikam to takle jako s kamosem sem s tebou skoncil !!!!pac tohle beru jako solidni podraz celyho clanu!Prived sem te ke ko a doufal ze spolu budem hrat a vono hovno,fakt nechapu proc to delas,si myslis ze se dostanes mezi lepsi bo co nebo k vomimu do clanu???jooo ja zapomel ze vomi je tvoje laska no tak to potom jo! ale rekl bych ze te asi nevemou pac takovy hovna jako ses ty neberou, odedneska ses pro me N00B A PODRAZAK ! ! ! jako mas tady v tomhle clanu kamarady atd. a vsechno zahodis ale kvuli cemu ??? kvuli zelenymu ksichtu ??? chces bejt lepsi nez mi ?? chces bejt nejlepsi ??? proc??? nejde o to bejt nejlepsi, ale jde o to si zahrat, jen tak si hrat a bavit se.... domluvil jsem myslete si co chcete,ale tohle je na me moc.... | |
|
| |
RegieCZ Admin
Poeet p?íspivku : 27 Age : 48 Registration date : 16. 08. 06
| Předmět: Re: Odchod Tue Feb 20, 2007 11:28 pm | |
| zklamal si babu nevim proc se cpes na druhou stranu | |
|
| |
Janek a WifeCZ Admin
Poeet p?íspivku : 53 Age : 55 Registration date : 27. 09. 06
| Předmět: Re: Odchod Tue Feb 20, 2007 11:45 pm | |
| Tak něco málo z rodinné kuchyně Jankových - tedy Janka a Wife . Každý má právo dělat se svou postavou, co chce. Nicméně...můj osobní názor je, že to je nefer a stejně jako Ricci to beru jako něco, co se prostě nedělá. * Babune, Babune, Osiris (myšleno všichni hráči z klanu) tě vytahnul s levelem tam, kde jsi. Zejmnéna do lvl 60 ti byli všichni nápomocni k tomu, aby jsi mohl expit. * Od vedení klanu jsi dostal maximum proto, aby jsi si vůbec mohl zahrát - premium vzdy, kdy jsi chtěl a byli jsme ochotni platit i další premium na tvou subpostavu. * Nikdy jsi veřejně na fóru nevyjadřil jakoukoliv pochybnost o tom, že se ti v Osiris nelíbí, že ti něco vadí nebo že ti něco chybí. Na můj vkus jsi docela zákeřně vystoupil bez jediného slova a nechal jsi v Osiris to nejdůležitější, co jsi měl. A to jsou lidi, kteří tě měli rádi takového jaký jsi, svoje kamarády. Je to tvoje rozhodnutí, tvoje volba. Přeju ti mnoho úspěchů a spokojenosti "na druhém břehu". Mám-li se vyjádřit jako leader, tak musím konstatovat, že se pro tebe dnes definitivně zavřely dveře Osirisu. Nechci v klanu lidi, kteří neumí táhnout za jeden provaz a myslím, že je tam nechce ani jeden z hráčů. Ztratil jsi mou důvěru a tohle slovo, respektive to, co se za ním skrývá je pro mě velmi důlěžité. | |
|
| |
B@bun
Poeet p?íspivku : 59 Registration date : 30. 08. 06
| Předmět: Re: Odchod Wed Feb 21, 2007 12:21 am | |
| Ja jsem se nakonec rozhold , ze ke Karus neprestoupim . CHtel jsme nejakou zmenu a myslim si , ze nejlepsi bude si dat chvili pauzu se vsemi ceskymi clany . To , co si z vas vetsina o me mysli , vam brat nebudu ... Vsem se omlouvam za potize , krete jsem v tomto clanu zpusobyl. | |
|
| |
CZLordVomiCZ
Poeet p?íspivku : 45 Registration date : 02. 09. 06
| Předmět: Re: Odchod Wed Feb 21, 2007 12:28 am | |
| | |
|
| |
kerberross_CZ
Poeet p?íspivku : 29 Age : 38 Registration date : 16. 08. 06
| Předmět: Re: Odchod Wed Feb 21, 2007 1:25 am | |
| No k tomuhle ja se ani vyjadrovat nebudu .. protoze tu vsechno padlo ... a docela me to mrzi.. | |
|
| |
DarkRicci
| Předmět: Re: Odchod Wed Feb 21, 2007 3:43 pm | |
| takze vomi se te asi snazil pretahnout co babu??? teda aspon to tak vyplynulo z toho co napsal vomi..... | |
|
| |
CZLordVomiCZ
Poeet p?íspivku : 45 Registration date : 02. 09. 06
| Předmět: Re: Odchod Wed Feb 21, 2007 6:04 pm | |
| - DarkRicci napsal:
- takze vomi se te asi snazil pretahnout co babu??? teda aspon to tak vyplynulo z toho co napsal vomi.....
ne on chtel sam jenze chtel koupit kc atd takze me nasral tim ze neco rekne a pak zase mele neco jineho | |
|
| |
DarkRicci
| Předmět: Re: Odchod Thu Feb 22, 2007 12:28 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Odchod | |
| |
|