| Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Jiris-Isis
Poeet p?íspivku : 25 Age : 37 Registration date : 06. 03. 07
| Předmět: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. Wed Mar 07, 2007 11:56 am | |
| Dneska brzo ráno jsem mydlil uruk haie a pak mě to vyhodilo a měl jsem na sobě scroll(to chápu).Dneska když jsem zpustil znovu KO,tak jsem byl hnedka mrtvej i se scrollem a zjistil jsem ze mi chybý CLEAVER(+ .Stalo se něco podobnýho někomu?Už mě to nebaví hrát když se mi ztrácí věci a tak možná teď pujdu na ten nový server. | |
|
| |
Janek a WifeCZ Admin
Poeet p?íspivku : 53 Age : 55 Registration date : 27. 09. 06
| Předmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. Wed Mar 07, 2007 1:04 pm | |
| | |
|
| |
Jiris-Isis
| Předmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. Wed Mar 07, 2007 2:00 pm | |
| No zmizelo to a už se to neobjevilo.Pár lidí jsem se ptal a dozvěděl jsem se že to je asi ten dupe a na novým patchy duplikáty zmizí,takže může kdokoliv a kdykoliv koupit duplikát a cokoli ztratit.A mě to tak znechutilo hru že už asi nebudu hrát.Tak že zbytek věcí rozdělim 3-4lidem co my nejvíc utkvěly v paměti...Ale to udělam až pak co mi někdo řekne jak dlvl postavu,aby mě to nalákalo hrát a bez ničeho. | |
|
| |
Tom000
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 24. 02. 07
| Předmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. Wed Mar 07, 2007 8:23 pm | |
| sry ale s timhle ti neporadim.......................ale ten novy server je docela narvaný | |
|
| |
Janek a WifeCZ Admin
Poeet p?íspivku : 53 Age : 55 Registration date : 27. 09. 06
| Předmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. Wed Mar 07, 2007 8:45 pm | |
| Jirko, tohle je bohužel ta odvrácená strana KO. Je spousta lidí, kteří přišli o spoustu věcí (a finančně se bavíme v řádech desítek, možná stovek GB ). Taky se mi to nelíbí. Jedinou cestou je asi kupovat itemy od známých nebo prostřednictvím fora - a to nejenom našeho - tam je snad garance, že se nejedná o "duplý" předmět. Dupe prostě bylo, je a bude. Musím ale říct, že řešení tím, že přestaneš hrát mě mrzí. Měl jsem radost, že patříš k nám a v každém případě by tvůj konec byl pro klan nepříjemnou ztrátou. Ještě to zvaž | |
|
| |
Tom000
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 24. 02. 07
| Předmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. Wed Mar 07, 2007 9:05 pm | |
| | |
|
| |
Jiris-Isis
| Předmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. Wed Mar 14, 2007 11:00 pm | |
| - Janek a WifeCZ napsal:
- Jirko, tohle je bohužel ta odvrácená strana KO. Je spousta lidí, kteří přišli o spoustu věcí (a finančně se bavíme v řádech desítek, možná stovek GB ). Taky se mi to nelíbí.
Jedinou cestou je asi kupovat itemy od známých nebo prostřednictvím fora - a to nejenom našeho - tam je snad garance, že se nejedná o "duplý" předmět. Dupe prostě bylo, je a bude.
Musím ale říct, že řešení tím, že přestaneš hrát mě mrzí. Měl jsem radost, že patříš k nám a v každém případě by tvůj konec byl pro klan nepříjemnou ztrátou.
Ještě to zvaž Dík za povzbuzení jseš dobrej člověk,ale s tou důležitostí si to asi dost přehnal.Budu ještě hrát,ale jestli se to stane podruhý,tak už nebudu mít trpělivost. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. | |
| |
|
| |
| Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. | |
|