OSIRIS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OSIRIS

KNight Online, Ares clan OSIRIS

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý.

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Jiris-Isis

Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 06. 03. 07

Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. Empty
PříspěvekPředmět: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý.   Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. EmptyWed Mar 07, 2007 11:56 am

Dneska brzo ráno jsem mydlil uruk haie a pak mě to vyhodilo a měl jsem na sobě scroll(to chápu).Dneska když jsem zpustil znovu KO,tak jsem byl hnedka mrtvej i se scrollem a zjistil jsem ze mi chybý CLEAVER(+Cool.Stalo se něco podobnýho někomu?Už mě to nebaví hrát když se mi ztrácí věci a tak možná teď pujdu na ten nový server.
Návrat nahoru Goto down
Janek a WifeCZ
Admin
Janek a WifeCZ

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 27. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý.   Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. EmptyWed Mar 07, 2007 1:04 pm

Ahoj, stalo. A jak to zmizelo, tak se to po relogu zase objevilo bounce bounce bounce
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý.   Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. EmptyWed Mar 07, 2007 2:00 pm

No zmizelo to a už se to neobjevilo.Pár lidí jsem se ptal a dozvěděl jsem se že to je asi ten dupe a na novým patchy duplikáty zmizí,takže může kdokoliv a kdykoliv koupit duplikát a cokoli ztratit.A mě to tak znechutilo hru že už asi nebudu hrát.Tak že zbytek věcí rozdělim 3-4lidem co my nejvíc utkvěly v paměti...Ale to udělam až pak co mi někdo řekne jak dlvl postavu,aby mě to nalákalo hrát a bez ničeho.
Návrat nahoru Goto down
Tom000

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 24. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý.   Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. EmptyWed Mar 07, 2007 8:23 pm

sry ale s timhle ti neporadim.......................ale ten novy server je docela narvanýVery Happy
Návrat nahoru Goto down
Janek a WifeCZ
Admin
Janek a WifeCZ

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 27. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý.   Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. EmptyWed Mar 07, 2007 8:45 pm

Jirko, tohle je bohužel ta odvrácená strana KO. Je spousta lidí, kteří přišli o spoustu věcí (a finančně se bavíme v řádech desítek, možná stovek GB Evil or Very Mad ). Taky se mi to nelíbí.
Jedinou cestou je asi kupovat itemy od známých nebo prostřednictvím fora - a to nejenom našeho - tam je snad garance, že se nejedná o "duplý" předmět.
Dupe prostě bylo, je a bude.

Musím ale říct, že řešení tím, že přestaneš hrát mě mrzí. Měl jsem radost, že patříš k nám a v každém případě by tvůj konec byl pro klan nepříjemnou ztrátou.

Ještě to zvaž Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Tom000

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 24. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý.   Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. EmptyWed Mar 07, 2007 9:05 pm

jasne bez tebe bych myslim byl jediny,kery nema premko Laughing lol! Laughing lol! aaaale hrat fakt neprestavej......i kdyz sem jeste noob pale
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý.   Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. EmptyWed Mar 14, 2007 11:00 pm

Janek a WifeCZ napsal:
Jirko, tohle je bohužel ta odvrácená strana KO. Je spousta lidí, kteří přišli o spoustu věcí (a finančně se bavíme v řádech desítek, možná stovek GB Evil or Very Mad ). Taky se mi to nelíbí.
Jedinou cestou je asi kupovat itemy od známých nebo prostřednictvím fora - a to nejenom našeho - tam je snad garance, že se nejedná o "duplý" předmět.
Dupe prostě bylo, je a bude.

Musím ale říct, že řešení tím, že přestaneš hrát mě mrzí. Měl jsem radost, že patříš k nám a v každém případě by tvůj konec byl pro klan nepříjemnou ztrátou.

Ještě to zvaž Very Happy
Dík za povzbuzení jseš dobrej člověk,ale s tou důležitostí si to asi dost přehnal.Budu ještě hrát,ale jestli se to stane podruhý,tak už nebudu mít trpělivost.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý.   Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý. Empty

Návrat nahoru Goto down

Ztrácí se mi věci a stalo se mi to teď poprvý.
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSIRIS :: Diskuze-
Přejdi na: