OSIRIS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OSIRIS

KNight Online, Ares clan OSIRIS

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Včerejší příběh(příhoda).

Goto down 
+5
MAZEL
B@bun
Morphina
Grathold
Jiris-Isis
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Jiris-Isis

Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 06. 03. 07

Včerejší příběh(příhoda). Empty
PříspěvekPředmět: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptySun Mar 18, 2007 2:35 am

Včera sem se vyhodil z klanu,protože mě nebavilo poslouchat ty řeči,prostě jsem nechtěl poslouchat ty sprostý nadávky a nebavilo mě to číst v chatu. Myslel jsem že na trolly nemam(s buffem jsem pak zjistil že na ně mam s partou,ale ten vylepšenější golem nebo co to bylo mě ubral na 72HP a taky se mi nedostalo pomoci a nestěžuju si),tak jsem swiftoval a dával wolfy,když jsem tam byl zbytečnej,tak jsem psal do chatu o temply ani jsem nestačil dopsat pár vět a hned na mě pár lidí nadávalo že neswiftuju a že nedávam wolfy.Chvilku jsem nedával když jsem psal,ale když jsem viděl ty keci tak jsem přestal záměrně,přeci na mě nebude někdo nadávat kuly hře a ty řeči se stupňovaly,tak jsem odešel.To se stalo,ale je to jenom hra moc jsem si to vzal k srdci a zbytečně se vyhodil z klanu.......Když jsem se ptal asi před hodinou TomaseCZ(Morphiny)"Dáš mě do klanu?"a odpověď mi nepřišla ani za hodinu,tak nevim co si mam myslet.
Návrat nahoru Goto down
Grathold

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 26. 09. 06

PříspěvekPředmět: lol   Včerejší příběh(příhoda). EmptySun Mar 18, 2007 11:42 am

lol! lol! lol! lol! "tak sem swiftoval a dával wolfíky" lol! lol! lol! Kdyz myslis .... Tak tuhle vetu si snad zapamatuju a budu se ji smad na dosmrti Very Happy Staji tam jak twrdy I a celnöu dobu swiftuje a wolfuje .... lol! Mozna do tý doby než odešel ten rogue z homini tak byl furt wolf on ...
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptySun Mar 18, 2007 12:11 pm

Tak tohle jsem právě nechtěl že tu bude někdo opakovat příspěvky takovýho typu ještě týden(no commend,lol atd.) a nemám ti co k tomu říct všechno jsem napsal nahoře.Těch smajlíků tam dej třeba padesát to už o něčem hovoří samo.Zajímaj mě názory plnoletých lidí z klanu i ricciho,ten mi příde asi rozumný.Ale jak jsem již psal v horním příspěvku je to jen hra a už je to pryč takových různých věcí se stávaj miliony s tim se člověk musí smířit.Chtěl bych vědět kdy mě dá někdo do klanu,jelikož jsem si asi uvědomil že Tomáš neni asist,ale potřebuju to vědět dneska jelikož mi nepujde v nejbližší době internet(kámošovy končí smlouva na sdílený připojení a nemůžu si teď dovolit platit nad 1000kč jen za internet sám)tak tu pár týdnů nebudu za pár dní.A proto chci být v klanu ještě dneska,abych věděl že za pár týdnů se můžu vrátit naplno do mí momentálně nejoblíbenější hry.Myslel jsem že mi nepude už dneska,ale zatim jde

Naposledy upravil dne Mon Mar 19, 2007 3:25 am, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Morphina

Morphina

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptySun Mar 18, 2007 3:22 pm

Tak asi bude i na mne abych se k tomu vyjádřil.Jirko co se týče Tvého včerejšího výstupu v cz to komentovat moc nebudu.Pravda je ta,že jsi swift a wolf nedával.A když tě o to někdo trochu důrazněji požádal byl hned oheň na střeše.Že jsi následnou hádku neunesl a vztekle odešel z klanu je Tvůj problém.

Jestli budeš přijat zpátky do klanu nezáleží jenom na mne,ale i na ostatních členech.A aby jsi věděl jak na tom u mne jsi tak budu hlasovat proti Tvému přijetí zpět.
Mám pro to dva dostačující důvody:
a)klan není holubník a kdo jednou odejde neměl by být brán zpět
b)opravdu jsi mne zklamal v pátek když jsi velmi sprostě řval na Mazla

Na to tady Jirko nejsme zvyklí pokud Tobě přijde normální nadávat lidem do kokotů dělej si to jinde a ne u nás.

To je tak asi vše co bych k tomu a k Tobě Jirko chtěl říct.
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptySun Mar 18, 2007 4:00 pm

Já na to taky nejsem zvyklej nadávat do kokotů to jsem se neunesl a řekl jsem mu to a mělo to důvod bylo to za lež,řekl jsem snad něco takovýho jen jednou a to už je pár dnů snad myslim že jsme s Mazlem včera proti sobě nic něměli(a to že jsem si schytal včera i dost nadávek už taky neřešim).Ani by mě nenapadlo že by bylo nějaké hlasování o mém přijetí.Nevydržel jsem ty nadávky a vypnul jsem to snad já,tak snad není problém vzít mě zpět.Vždyť mě nějakou dobu znáte a nikdy jsem nic špatnýho neudělal ani nikdo mě tak nevim kde je problém.Tohle snad nemyslíš vážně já jsem ti pomáhal,protože jsem chtěl ti pomoct a když je nějaká hádka tak se jen bránim jako včera.

Naposledy upravil dne Sun Mar 18, 2007 4:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
B@bun

B@bun

Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 30. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptySun Mar 18, 2007 4:15 pm

Vim , ze to uz neni moje vec , ale myslis si , ze ty dva / tri mesice pobytu v OSIRIS je dost dlouha doba nato , aby te vzali z5 Question cyclops
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptySun Mar 18, 2007 4:30 pm

Neznam tě tak si myslim že to neni tvoje věc.Já si myslim že i kdyby to byl den záleží snad na tom?Ukončil jsem to já jen že jsem se bránil a chci zpět,ale do hry jsem se dostal až teď a nejde mě s nikym spojit přes pm.Přidáno-já mluvim na všechny a příde mi že se tu bavim jen s Tomášem.Já jsem blbec,mně všichni nesnášej,já dělam problémy a co si mam o sobě ještě vymyslet.Tomáši tak se zeptej assista(Kerb nebo Regie myslim nebo ještě někdo je to nevim) jestli tam teď nějaký je a dá mě do klanu,když jsem teda taková zrůda,tak mě snad kdykoli může vyhodit,ale to by se nikdy nestalo pokavaď bych se nevyhodil já to bych už ale nikdy neudělal,příště nadávky na sebe přehlídnu když náhodou někdy budou.
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptySun Mar 18, 2007 11:41 pm

Celej den sem píšu jak blbec a nic vim že na tyhle stránky skoro nikdo nechodí tak si počkam.Nemůžu za to že už pár týdnu jsem na týhle hře závislej jak vepř a už ji nechci hrát sám.Tome to co si o mě napsal to si přehnal,ale je to blbá sranda.Když jsem hrál ze začátku jsem klan ani nechtěl(protože jsem měl svůj a líbil se mi název CESIzELMORAD)byl jsem tam sám a nevadilo mi to.Pak si mě teda přidal do klanu a teď jsem rád že tuhle obtížnou hru hraju s čechama turecky nerozumim tak někoho sežeň(když na tyhle stránky chodíš skoro sám)a hoďte mě někdo kdo může alou zpátky do klanu,ať můžu hrát.
Návrat nahoru Goto down
MAZEL

MAZEL

Poeet p?íspivku : 70

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyMon Mar 19, 2007 5:02 pm

hmm,tak je asi na me abych se k tomu taky vyjadril, nebudu komentovat ani ten patek ani sobotu nebo nedeli nebo gdy to bylo, aby sme te vzali do klanu tak bych mel 1 podminku : ZE US SE TO NEBUDE!!!OPAKOVAT
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyMon Mar 19, 2007 7:53 pm

Chtěl jsem se tu bavit s plnoletýma lidma jak je nahoře psáno a ne s tebou skrčku.Měj úctu ke starším a budeš v pohodě.Nebude se to lhaní z pátku opakovat.Sprostý slova nebo urážky řikej tomu jak chceš ze soboty nech na doma,to je podmínka a budeš hodnej klučík.
Návrat nahoru Goto down
kerberross_CZ

kerberross_CZ

Poeet p?íspivku : 29
Registration date : 16. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyMon Mar 19, 2007 8:10 pm

Jirko vubec se mi nelibi jak se chovas .. i kdyz sem na KO dlouho nebyla... ale jak koukam tady na forum, tak sem trochu zdesena co se z tebe vyklubalo... a nadavat milackovi mazlovi do skrcka to si na priste odpust.. ja sem proti prijeti .. i kdyz se na KO vracim az na velky prazdniny kvuly mature

A preji vsem co jeste hrajou hodne stesti
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyMon Mar 19, 2007 8:16 pm

Ze mě se nevyklubalo nic špatnýho zvlášť když sis přečetla příspěvky který měly být smazaný aby se do toho nešťoural každý ještě týden a dýl.To není nadávka na Mazla a nemyslíš že je lepší brát každou situaci objektivně,přeci kuly tomu že je to tvůj miláček není svatý a nemá vždy pravdu.
Návrat nahoru Goto down
Janek a WifeCZ
Admin
Janek a WifeCZ

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 27. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyTue Mar 20, 2007 12:40 am

Ale, ale, copak to čtu. Člověk na chvilku vytáhne paty z baráku a už se perou Very Happy .

Nicméně nevím, o co přesně jde, bohužel jsem neměl tu příležitost zúčastnit se. CHtěl bych všem oznámit, že novým assistem Osiris je Tomáš a jeho miloučká wařice. Po tak dlouhé době, co znám Tomáše a všechny v "radě strarších" Osiris i Masters nemám důvod obávat se, že rozhodnete špatně.

Je to ve vašich rukou a Tomáš má mou plnou podporu, vím, že řešení, které zaujme bude spravedlivé.
Návrat nahoru Goto down
CZLordVomiCZ

CZLordVomiCZ

Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 02. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyTue Mar 20, 2007 4:00 pm

Koukam ze vam to tu zije to je super lol! aspon je co cist Laughing
nejlepsi je stejne primalex king
Návrat nahoru Goto down
MAZEL

MAZEL

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyTue Mar 20, 2007 7:34 pm

JirkaxCZ napsal:
Chtěl jsem se tu bavit s plnoletýma lidma jak je nahoře psáno a ne s tebou skrčku.Měj úctu ke starším a budeš v pohodě.Nebude se to lhaní z pátku opakovat.Sprostý slova nebo urážky řikej tomu jak chceš ze soboty nech na doma,to je podmínka a budeš hodnej klučík.

tak TO NE TODLE !! A NEBUDU TI VYSVETLOVAT JAK SEM TO MYSLEL ,ALE TY SI TO ZREJME NEPOBRAL ,TAK MENIM NAZOR NA TO ABY SE JIRKA VRATIL DO CCLANU !!!!! ZARUCENE NEEE
Návrat nahoru Goto down
Grathold

PříspěvekPředmět: Milý Jirko   Včerejší příběh(příhoda). EmptyTue Mar 20, 2007 8:24 pm

Jak se tak koukám tak ty kladeš důraz na ladná slova, přímou mluvu a inteligentní rozhovory. Jenže z tvých příspěvků bych si ani na vteřinku nemyslel že mluví z plnoletým člověkem. Plnoletý "vyspělí" člověk by měl tolerovat mladší lidi o kterých si myslí že nemají nárok zapojovat se do dizkuze. Jenže věk není všechno, a v tvém případe se toto pravidlo potvrzuje. Podle mého by mel přízpěvek od inteligentního člověka mít hlavu a patu, snažit se využívat co nejširší slovní zásobu a všechny urážky a vulgarizmi obcházet spisovnou řečí na úrovni. Můj názor na tvůj výstup v CZ není kladný. To co jsi tam předvedl mi přišlo směšné. Když si začneme takhle střílet z Rega nebo z Janka (kteří po tomto světě chodí o mnoho let více než ty) , tak to prostě zahodí za hlavu, zasmějí se a jede se dál. Nezůstanou tam stát jako malé uražené dítě, které dělá jako by jsme mu vzali jeho krásnou iluzi o tom jak je dokonalé ... Sorry Jirko ale já sem proti tvému nástupu do klanu už jen kvůli tvému chování k mladším členům klanu .
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyTue Mar 20, 2007 9:50 pm

Mazle já jsem to pobral jak si to myslel a uz ticho takovejhle zvrácenej přihlouplej argument si nech na doma.A Gratholde k tobě bych se vyádřil snad jen k tomu moc si toho obsahově nenapsal,takřka nic.""""""""""""""Když si začneme takhle střílet z Rega nebo z Janka (kteří po tomto světě chodí o mnoho let více než ty) , tak to prostě zahodí za hlavu, zasmějí se a jede se dál. Nezůstanou tam stát jako malé uražené dítě, které dělá jako by jsme mu vzali jeho krásnou iluzi o tom jak je dokonalé ... Sorry Jirko ale já sem proti tvému nástupu do klanu už jen kvůli tvému chování k mladším členům klanu""""""""""""Jestli si střílíš z Janka nebo koho koli jiného mi je líto,ale na mě neni drzej nikdo v normálním životě,tak nebude ani ve hře.A že jsem dokonalej to slyšim poprvý,to je úplná blbost to bych nikdy o nikom neřek tak ani o sobě.A na tu poslední větu,no je to trochu směšný argument.Jinak v klanu jsem asi od pondělí,přeci nebyl důvod k nějakému hlasování,tak tu pořád nepiš blbosti už mě to nebaví,chovej se slušně ke mě i k ostatním lidem co se z tebou nebaví a hraj a na přihlouplý keci neni nikdo zvědavý.Zajímalo by mě kdy mě dáte pokoj(mazel a ty) se snad nudíte a pořád rejpáte to já nepobíram.
Návrat nahoru Goto down
Grathold

PříspěvekPředmět: ....   Včerejší příběh(příhoda). EmptyTue Mar 20, 2007 10:25 pm

Jirko, tvá inteligence není asi moc velká . zato tvoje pýcha je velká az dost pro celý náš klan . Toť vše .... Blahopřeju k novému nástupu do klanu ... Ale já s tím nesouhlasím ...
Návrat nahoru Goto down
B@bun

B@bun

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyTue Mar 20, 2007 10:29 pm

Dotaz . Kdyz se ti to ptaku nelibi , tak proc ho neingonujes? Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
B@bun

B@bun

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyTue Mar 20, 2007 10:57 pm

A neco k tobe Jirko . Docela jsem byl v tomto clanu dlouho , tak velice dobre znam cleny a i kdyz jsem presel , tak mam s nimi velmi pratelsky
vztah i kdyz to nekteri nedavaji najevo :)Kdyz je to potreba , tak te v slabych chvilych podrzi , ale pokud vyvedes nejakou volovinu , ver mi , ze velice neradi davaji druhou sanci a zejmena nenavidi odchody z clanu!Pokud te prijmou a ty se s nekterymi porad budes poustet do potycek , myslim si , ze tam dlouho nevydrzis. Tento clan byl , je a doufam ze i bude , tak je zbytecne se s nimi hadat.......Jestli ti muzu poradit , uznej zde verejne tvoji chybu a pak to zkus nechat ,,plavat" . Pokud by to i nadale pokracovalo , je zbytecne zde nadale usilovat o clan a bude lepsi jit k jinemu...GL
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyTue Mar 20, 2007 11:07 pm

Grathold-Ty si myslíš o sobě nějak moc,za to tvá inteligence je úplně nejvíš nemyslíš?Co když já nesouhlasím s tvým působením v klanu když ty nesouhlasíš s mím a co jako budem takhle kecíkovat dlouho?""""""".... Blahopřeju k novému nástupu do klanu ... Ale já s tím nesouhlasím ..."""""""je to ironie?A ta pýcha nebo jak to chceš nazvat,je přirozená obrana za své přesvědčení proti útokům jiných lidí.

Naposledy upravil dne Wed Mar 21, 2007 12:15 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyTue Mar 20, 2007 11:44 pm

B@bun napsal:
Dotaz . Kdyz se ti to ptaku nelibi , tak proc ho neingonujes? Laughing Laughing
Já jsem už chtěl dávno skončit s timhle tématem a on se pouští vesele dál.Tak jak by mě mohl ignorovat když napadá on?A tim jsem ti v podstatě odpověděl i na druhý příspěvek.
Návrat nahoru Goto down
MAZEL

MAZEL

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyWed Mar 21, 2007 4:57 pm

tak us toho bylo dost LOCK PLS
Návrat nahoru Goto down
Grathold

PříspěvekPředmět: Naposledy   Včerejší příběh(příhoda). EmptyWed Mar 21, 2007 8:00 pm

No jo no Jirko, kdyz si nekdo neveří tak se povetšinou chová jako ty . Pořát má velká ramena ..... Pokračovat bych mohl dál ale jak řekl správne Babu, bduu te ignorovat ... Btw w Osirisu jsem od jeho založení .... Nevidím sebemenší důvot k tomu abych dostal banana ... The End of story ...
Návrat nahoru Goto down
Janek a WifeCZ
Admin
Janek a WifeCZ

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 27. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). EmptyWed Mar 21, 2007 8:16 pm

Taky už mě tahle diskuze unavuje, ale zatím nezamykám. Věřím, že se pochopíme, takže jen vzkaz Jirkovi (a není potřeba na něj reagovat)...prosím, vol lépe slova a přemýšlej s kým mluvíš...byl bych rád, kdyby jsi si uvědomil, že mluvíš s lidmi, kteří zakládali klan a kteří klan posouvají dopředu. V Osiris nejde ani o věk, ani o pohlaví, ani o nic jiného. Základem je slušnost mezi hráči. A kdo ji nebude dodržovat, bude muset z kola ven. A to není vyhrožování, pouze konstatování napsané na počítači laedra klanu Very Happy .

A Ptáku, no tak co no, jsem stareeeeeeeeeeej Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Naposledy upravil dne Wed Mar 21, 2007 11:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Včerejší příběh(příhoda).   Včerejší příběh(příhoda). Empty

Návrat nahoru Goto down

Včerejší příběh(příhoda).
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSIRIS :: Diskuze-
Přejdi na: