OSIRIS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OSIRIS

KNight Online, Ares clan OSIRIS

PříjemPříjem  PortálPortál  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Jakou politickou stranu volíte:)?

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Jiris-Isis

Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 06. 03. 07

Jakou politickou stranu volíte:)? Empty
PříspěvekPředmět: Jakou politickou stranu volíte:)?   Jakou politickou stranu volíte:)? EmptyWed Mar 21, 2007 1:51 am

Už nám tu konečně zas v Jizerských horách padá sníh,mam z toho takovou radost že musim jít před panelák na cigáro.Mimochodem by mě zajímalo jakou jste volili nebo jakou volíte politickou stranu,prostě mě to teď napadlo:)?Já volim nejsilnější levicovou stranu což znamená ČSSD popřípadě KSČM,když budete mít zájem o tohle téma napíšu proč.
Návrat nahoru Goto down
Morphina

Morphina

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jakou politickou stranu volíte:)?   Jakou politickou stranu volíte:)? EmptyWed Mar 21, 2007 11:17 am

No to si děláš srandu ne?Vzpamatuj se,tohle je diskusní forum o hře kterou hrajeme.Ne zdílníček politických názorů.A pokud tady chceš dělat agitaci pro komanče tak se rychle zbal a vypadni,padesátá léta jsou nenávratně pryč.Zaplať Pánbůh.
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Jakou politickou stranu volíte:)?   Jakou politickou stranu volíte:)? EmptyWed Mar 21, 2007 11:33 am

Já jen napsal něco mimo KO nevěděl jsem že se sem nesmí psát nic mimo toho,jinak na knight sk fóru je taky vše mimo KO,tak budu psát tam,když něco budu chtít psát.Ještě horší věci můžu říct o ODS,ale ty si to vzal až moc vážně,takže volíš nejspíš ODS,hold proti gustu žádný dišputát,každý má jiné názory.Když to sem nepatří tak smazat.
Návrat nahoru Goto down
Vlada

Vlada

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 05. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jakou politickou stranu volíte:)?   Jakou politickou stranu volíte:)? EmptyWed Mar 21, 2007 4:39 pm

JirkaxCZ napsal:
Já volim nejsilnější levicovou stranu což znamená ČSSD popřípadě KSČM

wtf Shocked

Evil or Very Mad Zrůda rudá Evil or Very Mad

Kolik tříd základního vzdělání jsi prolezll? 5??? lol!
Návrat nahoru Goto down
http://www.82nd-cb.info/
MAZEL

MAZEL

Poeet p?íspivku : 70
Registration date : 30. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jakou politickou stranu volíte:)?   Jakou politickou stranu volíte:)? EmptyWed Mar 21, 2007 5:01 pm

hele prece tady nebudeme rozvadet dalshi "hadaci" tema locknete nebo smazte to :/ja uz nemam naladu na hadani
Návrat nahoru Goto down
Jiris-Isis

PříspěvekPředmět: Re: Jakou politickou stranu volíte:)?   Jakou politickou stranu volíte:)? EmptyWed Mar 21, 2007 5:10 pm

Láďo mohl si toho obsahově napsat víc,taky něco o sobě.Timhle nadáváš pár milionům lidí v ČR a kdyžtak růžová,ale radši KSČM než ODS.
Návrat nahoru Goto down
Janek a WifeCZ
Admin
Janek a WifeCZ

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 27. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jakou politickou stranu volíte:)?   Jakou politickou stranu volíte:)? EmptyWed Mar 21, 2007 7:57 pm

Zamknuto.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jakou politickou stranu volíte:)?   Jakou politickou stranu volíte:)? Empty

Návrat nahoru Goto down

Jakou politickou stranu volíte:)?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSIRIS :: Vzkazy-
Přejdi na: